Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Behandelmethodes

Acupunctuur

De basisgedachte achter Acupunctuur is energie. Als iets in de energie van het dier veranderd of loopt vast (blokkade) kan energie van buiten of een ontspoorde energie van binnen zijn gang gaan.

Homeopathie

Het is een effectieve natuurlijke geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het dier stimuleert. In de homeopathie wordt ziekte gezien als een uitdrukking van onbalans bij het dier, zich uitend op meerdere niveaus zoals het emotionele, mentale en/of lichamelijke.

Osteopathie

Osteopathie is een therapie die zich o.a. richt zich op het opzoeken van en (voor zover mogelijk) herstellen van gewrichtsblokkades en bewegingsbeperkingen door middel van mobilisatie en zachte manipulatie.

Orthomoloculair

De term 'orthomoleculair' werd voor het eerst gebruikt in 1968, door professor Linus Pauling. Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond, en orthomoleculair staat voor: de moleculen betreffende.

Kruiden / fytotherapie

Het gebruik van geneeskrachtige kruiden, of fytotherapie zoals het officieel wordt genoemd, behoort tot één van de oudste geneeswijzen, die de mens tijdens zijn ontstaan op aarde heeft toegepast. En dat is niet zo gek: niets is natuurlijker dan het gebruik van de helende krachten van kruiden en planten om ons heen, om hun preventieve en geneeskrachtige werking bij aandoeningen en ziekten.

Bioresonantie

In deze therapie wordt gebruik gemaakt van een reactie op trillingen (vergelijkbaar met radio frequenties). Door deze op een energetisch niveau (het niveau van trillingen) te testen kunnen wij bijvoorbeeld zien door wat voor stoffen het dier ziek is geworden.

Manipulatie en massagetechnieken​

Er bestaan veel technieken, waarbij wervels en gewrichten gemanipuleerd worden. Voorbeelden hiervan zijn: osteopathie, cranio sacraaltherapie, chiropractie en fysiotherapie.

Afspraak maken?