Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Wie zijn wij?

Onze filosofie

Wij zijn ons ervan bewust dat ziekte bij een dier door heel veel factoren beïnvloedt kan worden.

Het centrum kijkt naar het dier in zijn geheel dus denk aan emoties, de omgeving van het dier, voeding etc. Hierbij  worden verbanden gelegd die in de reguliere diergeneeskunde vaak niet meegenomen zijn. Dit komt omdat wij holistisch (Holos – het geheel) denken en behandelen. Als voorbeeld kan er een oorzakelijk verband bestaan tussen darmklachten en huidproblemen. Alle symptomen en omstandigheden worden dus meegenomen in het onderzoek en het stellen van een diagnose.

Hoi! Ontmoet onze professionals

Professionals die vanuit het hart werken.​

Caspar

Holistisch dierenarts

Gediplomeerd dierenarts Caspar Broekman werkt mede met niet-reguliere therapieën zoals acupunctuur, Chinese- en Westerse kruiden en bloesemtherapie.

 “Als ik denk dat het nodig is verwijs ik door naar een specialist voor bijvoorbeeld een echo of geef ik antibiotica mee

Annette

Acupuncturist Natuurgeneeskundig therapeut

Annette gaat bij haar behandeling uit van het individuele dier en zijn/haar persoonlijke zwaktes. In haar inmiddels jarenlange praktijkervaring heeft ze, indien van toepassing, ook de combinatie gemaakt van zowel reguliere medicatie als niet-reguliere middelen.

Mede door haar training farmacologie kan zij de effecten en werkzaamheid van de diverse door artsen/specialisten voorgeschreven medicijnen en kruiden goed inschatten.

Stephanie

Homeopaat en bioresonantie therapeute

Stephanie Peter is gediplomeerd klassiek Homeopaat en tevens bioresonantie therapeute voor dieren.

Ze had al vroeg de wens om met dieren te werken. Met haar studie begon zij pas toen haar interesse in de holistische visie gewekt was.

Kennis maken?