Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Caspar Broekman

Gediplomeerd dierenarts Caspar Broekman werkt vooral volgens niet-reguliere therapieën zoals acupunctuur, Chinese- en Westerse kruiden en bloesemtherapie.

 “Veel van mijn behandelmethodes zijn niet regulier is, maar als het nodig is verwijs ik door voor bijvoorbeeld een echo of geef ik antibiotica mee” – Caspar

 “Dieren reageren uitermate goed op deze natuurlijke behandeling. Dat is voor mij de reden geweest waarom ik op deze manier ben gaan werken. Ik vind het ook beter bij mij als persoon passen en ik ben ervan overtuigd dat deze methode tevens beter is voor het dier.” – Caspar

Broekman is sinds 1997 werkzaam als reguliere dierenarts, sinds 2002 werkt hij ook met alternatieve methoden voor diagnose en behandeling. Sinds een paar jaar heeft Caspar een eigen kruiden mixen voor dieren onder de naam Krachtig Kruid.

Opleidingen

  • Studie diergeneeskunde aan de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht
  • Acupunctuuropleiding NAAV afgerond met een scriptie over goudkorrel implantatie bij heupdysplasie
  • Cursus Connectie tensor en Lecher antenne
  • Gedurende een periode van twee jaar praktijkopleiding in de Holistische Praktijk voor Dieren Den Hoek
  • Internationale opleiding veterinaire acupunctuur IVAS met examen in VS
  • Kruidenvakopleiding bij Ingrid Kropf
  • IVAS Chinese Herbal Medicine

Broekman heeft naast zijn werk bij de ‘Spoedkliniek voor Dieren’ te Amsterdam bij diverse praktijken in Nederland gewerkt, en behandelde daar variërend van o.a. keizersneden bij koeien, paarden met koliek en honden (o.a. Teckels) met een hernia. In deze periode gaf hij ook een aantal jaren les aan de ‘Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord Nederland’ in Meppel. Uiteindelijk kwam Caspar in Amsterdam te werken.

Een groot deel van mijn inspiratie heb ik opgedaan bij Eric Laarakker. Zijn vrijgevigheid en sterke motivatie hielpen mij om een keuze te maken. Het hebben van een eigen praktijk en het soms ingewikkelde aanbod van patiënten is niet altijd makkelijk. De uitwisseling en dynamiek met de dieren en binnen ons team is zo fantastisch, dat wil ik voor geen goud missen.” – Caspar

Je kan via de website een afspraak maken voor een eerste consult (voor nieuwe patiënten of een nieuwe klacht) of een vervolgconsult.
 
Werktijden Caspar:
maandag, woensdag en donderdag (9.00-17.00 uur)
 
Het Centrum biedt u ook de mogelijkheid voor een gecombineerd consult met Caspar en een andere therapeut en/of dierenarts.

AANPASSEN: FACEBOOK COMMENTS!!!