Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Stephanie Peter

Stephanie Peter is gediplomeerd klassiek Homeopaat en tevens bioresonantie therapeute voor dieren. Ze had al vroeg de wens om met dieren te werken. Haar studie begon zij pas toen haar interesse in de holistische visie gewekt was.

Opleidingen

Stephanie volgde vanaf 2001 de vierjarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie te Amersfoort.

Daarnaast heeft zij zich sindsdien verdiept in de homeopathische behandeling volgens Hildegard Dijkgraaf (VHCN – Veterinair Homeopathie College Nederland), de z.g. ”Ziekteclassificatie”. Hier wordt naast het karakter en de symptomen heel veel aandacht besteed aan erfelijke belastingen (bijvoorbeeld door ras), ziekte door chemische middelen en de benadering van chronische klachten en blokkades hierdoor.

Bioresonantie

Naast homeopathie, fytotherapie en celzouten werkt Stephanie sinds 2008 ook met bioresonantie, in combinatie met een biotensor.

In deze therapie wordt gebruik gemaakt van resonantie om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen het dier ziek is geworden. Toenemende (milieu)toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.
Met de BICOM® (bioresonantie-apparaat) kan zowel een diagnose worden gesteld als een behandeling worden gegeven.

Meestal kiest Stephanie voor een gecombineerde behandeling met minimaal twee geneeswijzen.

Stephanie is lid van de Nederlandse beroepsvereniging BKHD (Beroepsvereniging voor klassieke homeopaten voor dieren)

Afspraak maken

U kunt met Stephanie (tel. 06-51280765) direct contact opnemen of een afspraak maken via de website. Stephanie is ook werkzaam op een locatie in Den Haag. Dat is bij Dierenkliniek Samen. Deze praktijk is gevestigd op de Mercuriusweg 28-002, 2516AW Den Haag.

Werktijden Stephanie:

donderdag (11.00 – 18.00 uur) en vrijdag (11.00 – 17.00 uur)

Het Centrum biedt u ook de mogelijkheid voor een gecombineerd consult met Stephanie en een andere therapeut en/of dierenarts.

AANPASSEN: FACEBOOK COMMENTS!!!