Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Middag en avond over vuurwerkangst

Eindelijk weer een nieuwsbrief! Komende donderdag een middag en avond voor baasjes met dieren die last hebben van vuurwerkangst.

Bianka is vanaf deze maand elke maandag in de praktijk.

osteopathie voor dieren
Op onze nieuwe site staat ook een heel verhaal over osteopathie. Ruim een maand geleden heb ik een 4tal dagen zelf een specialisatie gevolgd die zijn wortels vindt in de osteopathie. Ik kan nu ook beter uitleggen wat Bianka doet. Door te voelen of de organen “los’ of “vast”zitten heb je een beeld waar het dier vast zit. Natuurlijk kijk je ook naar hoe een dier loopt, staat, etc. Bij de behandeling haal je die blokkades weg. Wat dat betreft lijkt Bianka haar behandeling heel erg op die van mij. Er zit ook veel overlap. Toch meen ik dat sommige patiënten beter door Bainka geholpen kunnen worden. Zo was er afgelopen maandag een kat die zo stram en vast zat dat ik blij was dat Bianka in de buurt was. Zij kan met haar manipulaties net iets meer bereiken in dit geval. Hopelijk is Muffin nu wat minder stijf en zijn rug en nek.

divider

De nieuwe praktijk

Waar we zaten moesten we weg en de praktijk was ook aan vernieuwing toe. Nu hebben we twee spreekkamers, dus als er een keer een spoed is kan daar tussendoor wel naar gekeken worden.

Ook heb ik andere plannen met de 2e spreekkamer. Bijvoorbeeld om daar een moxalamp te installeren voor oudere honden. En Hilde en Bianka hebben op deze manier hun eigen ruimte, zodat we makkelijker kunnen samenwerken. Daarnaast is de apotheek beter georganiseerd en dat is wel handig met al die verschillende kruiden.

Vuurwerkangst

Middag en avond over vuurwerkangst staat nu ook vast op onze evenementen kalender.

Donderdag 14 november organiseren we net als vorig jaar een middag en avond over vuurwerkangst bij honden en katten. De middag begint om 16 uur en eindigt om 20 uur in de avond. U kunt gewoon binnenlopen op ons nieuwe adres. Let op! ik ga niet de hele avond door. Om 20 uur ga ik echt naar huis. Kom alsjeblieft, het is echt de moeite waard al was het maar voor de versgemalen koffie. Op het laatste moment heb ik Harold Koopman van “de hond de baas” weten te strikken en hij is zo aardig om in de avond langs te komen om advies te geven.
Inmiddels zijn de eerste hondenbaasjes al langsgekomen om onze bekende vuurwerkmix op te halen.

divider

Open dag
Eigenlijk wilde ik een open dag organiseren, maar… Het ging niet. Mijn patiënten gaan altijd voor, daarnaast doe ik een opleiding en tussendoor ook nog andere nascholing. Ook wilde ik samen met de opening de site en 2e spreekkamer af hebben.  Dat gaat allemaal niet, dus de opening komt er wel, maar dan als het weer wat mooier is. Waarschijnlijk ergens in mei.

De nieuwsbrief is vandaag niet perfect ( er zaten ook foto’s in) , maar het is voor mij wennen met het nieuwe systeem.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Caspar

AANPASSEN: FACEBOOK COMMENTS!!!