Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Voortplanting

Alles over voortplanting

Komende week is het de week homeopathie, dus Stephanie en ik hebben allebei iets geschreven over voortplanting. Mijn verhaal gaat over de dame hieronder op de foto en een Samojeed genaamd Buran. Eigenlijk een heel technisch verhaal, maar het geeft een beetje een doorkijkje naar hoe ik eigenlijk werk. Voor mensen die hier meer over willen lezen klik hier.

WEEK VAN DE HOMEOPATHIE 2018

Wereldwijd wordt jaarlijks, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de ontdekker van de homeopathie, Samuel Hahnemann, de week van de homeopathie georganiseerd. Dit evenement start altijd op zijn geboortedag 10 april en duurt tot 16 april. Dit jaar is gekozen voor het thema zwangeren en pasgeborenen en voor dieren dracht en pasgeborenen.

Deze week is bedoeld om extra aandacht en publiciteit voor de klassieke homeopathie te genereren.

Ook Dierenconsult werkt hieraan mee en biedt in die week homeopathie behandelingen voor uw dier aan met 25% korting. Bel voor meer informatie over deze actie!

De meeste ervaring voor wat betreft ons huidige thema gaat meer over de problematiek bij dieren door te vroeg bij de moeder weggehaald te zijn.

Moedermelk – van groot belang

Welke rol kan klassieke homeopathie spelen?

Steeds meer mensen komen met hun huisdieren vanwege een of ander gedragsprobleem bij de dierenkliniek of bij de klassieke homeopaat.

Gedragstherapie kan dan een oplossing zijn. Ik vraag de eigenaren altijd naar de omstandigheden tijdens de nest- en zoogperiode van het dier. Helaas weten de meeste eigenaren niet veel te vertellen over dit punt. Wel dat ze het dier vanaf een bepaalde week in huis hebben genomen en dan blijkt in 90% van de gevallen dat dit eigenlijk veel te vroeg is gebeurd. De fokker heeft het dier of te vroeg bij de moeder weggehaald of de moeder heeft het jong tijdens de zoogperiode verstoten. lees hier verder.

AANPASSEN: FACEBOOK COMMENTS!!!