Op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Schalk Burgerstraat 140

1091 LM Amsterdam

+31 (0)20 6656655

info@alternatievediergeneeskunde.nl

Olivier Boon

Gediplomeerd Dierenarts Olivier Boon is vanaf januari 2023 verbonden aan ons Centrum Alternatieve Diergeneeskunde.

“Na vele jaren te hebben gewerkt als dierenarts in reguliere praktijken, ben ik heel blij om te gaan werken bij het Centrum in Amsterdam. Met inspirerende collega’s en veel nieuwe mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling wordt diergeneeskunde voor mij nog mooier. Wat me daarin met name aanspreekt is het holistische aspect. Hierbij wordt gekeken naar de samenhang tussen de vele aspecten die van invloed zijn op de gezondheid en het welbevinden van een dier, zoals voeding, leefomstandigheden en emotionele factoren.”

Mijn homeopathie opleiding aan het VHCN in Lochem sluit daar goed bij aan. Behalve een opleiding in de homeopathie, heb ik hier ook lessen gevolgd over Schüssler celzouten en spagyriek.

In het verleden heb ik bij Eric Laarakker aan de Healthcare Academy in de Bilt de Connectie-sensor cursus gevolgd. De connectie-sensor helpt bij het doormeten van de energie van het dier en kan ingezet worden bij het testen van bijvoorbeeld voeding, medicatie en supplementen. Het werken met dieren en mensen verrast me telkens weer. Het blijft fascinerend en vaak ook ontroerend om de interactie tussen dieren en hun baasjes te zien. Hen daarbij te mogen helpen en begeleiden vind ik een voorrecht.

Ik hoop dan ook u te mogen ontmoeten op de praktijk!”

Opleidingen

  • Studie diergeneeskunde aan de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht
  • Homeopathie opleiding aan het VHCN in Lochem
  • Schüssler celzouten aan het VHCN in Lochem
  • Spagyriek aan het VHCN in Lochem
  • Cursus Connectie sensor aan de Healthcare Academy Den Hoek

 
Je kan via de website een afspraak maken voor een  consult.
 
Werktijden Olivier:
dinsdag (11.00-17.00 uur)
 
Het Centrum biedt u ook de mogelijkheid voor een gecombineerd consult met Olivier en een andere therapeut en/of dierenarts.

AANPASSEN: FACEBOOK COMMENTS!!!